M.B. VERHUISSERVICE

telefoon: 020 - 354 2540

Testimonials

Wat onze klanten over ons zeggen? Of deel uw ervaringen met ons.










SS

2018-10-07 11:40:28

.


vroeg in de wei

2018-08-28 19:32:07

De verhuizing zelf ging goed. Helaas bleek dat de glasplaat van de tuintafel nog in zijn auto zat en een kleine trampoline kwijt was. Meerdere malen berichten over en weer vanaf december 2017. We zitten nu al bijna in september dat is 9 maanden later en nog geen glasplaat! De trampoline is nooit meer terug gevonden en zij beweren deze niet te hebben.. 26 juli beloofde hij dat die week de glasplaat bezorgd zou worden. Het is bijna september en nog niks! Hij reageert ook niet meer op mijn berichten!


Nieck

2018-06-29 17:49:54

Bedankt voor het brengen van mijn bank. De prijs is echt geweldig en het personeel bijzonder vriendelijk. Mvg,


Hennevelt

2018-06-27 16:30:20

Na mijn verhuizing zonder zorgen,zat ik nog met een laminaatvloer die verwijderd moest worden,dat was ook geen probleem dus helemaal goed.


Debora Hennevelt

2018-06-03 21:23:45

Ik ben van Amstelveen naar Uithoorn verhuisd,het was gebeurd voor ik er erg in had,fantastisch gewoon,ikzal het zeker doorvertellen.


Margriet Kamphuis

2018-03-11 19:30:02

Mijn verhuizing ging in twee keer. Prima verhuizers Jay, Basel en collega. Tweede keer ging ook geweldig. Grofvuil is ook weggebracht. Zeer professionele, sympathieke en snelle verhuizers! Behulpzaam, flexibel en oplossingsgericht en er wordt zorgvuldig en voorzichtig met je spullen omgegaan. En zeer betaalbaar. Absoluut een aanrader!


Samantha

2017-10-31 13:30:11

Top service. Jongens zijn netjes en werken goed. Ben zeer tevreden


Remko

2017-08-02 17:23:02

Al eerder op de site iets geplaats maar nooi gelukt. Nieuwe poging. Al vele malen van hun diensten gebruik gemaakt en steeds toppie. Ook de laatste keer weer. Een volle 22 voet container binnen 40 minuten leeg en daarna alles zeer netjes in de opslag weten te krijgen. Toppie, was ons nooit zelf gelukt


Sarah

2017-07-02 22:07:04

Vandaag voor de tweede keer verhuisd met MB verhuis service , super blij! Heel snel en vriendelijke verhuizers! Zeer tevreden , aanrader voor iedereen


Tino Anthony

2017-06-05 19:27:22

Zou ik a.s. Zaterdag 10 juni een wagen en een verhuizer, van west naar centrum, naast de Adam toren, graag sadi


George Hendriks

2017-01-18 22:09:28

Heb enige tijd geleden op drie adressen te starten in Amsterdam Noord, daarna Indische buurt en daarna Duivendrecht bed, kasten, slaapbank op laten halen en bezorgen op de Bijlmerdreef. Wat een geweldige goede service. Vakkundig en voorzichtig met de spullen. Waarom heb ik jullie niet eerder ontdekt. Mijn verhuizing in decenber zou de helft goedkoper geweest zijn, mijn parket zou geen krassen hebben, ik zou wel meehelpend geen stress gekregen hebben en nog alle spullen hebben. Huurde echter 24/7 verhuizingen in. Hier niet de plek voor een super slechte referentie van dat bedrijf maar alleen maar veel hulde voor mijn MB verhuizer...Gouden Gozer en dat zeg ik niet snel ....dan moet iemand mijn werkmentaliteit hebben. Nog een keer bedankt voor de service. Ik raad MB zonder voorbehoud aan.


2016-11-14 13:18:13




2016-11-14 13:17:51




2016-11-13 16:11:42




2016-11-13 16:11:41

U .


Roxanne

2016-10-23 11:40:54

Goeie service, alleen achteraf btw berekening erbij geteld. Dat was nergens aangegeven en ook niet aan de telefoon verteld. Beetje jammer!


Saskia

2016-07-19 20:30:44

Vandaag 19 juli 2016 een topverhuizing gehad. Eerlijk gezegd zag ik er tegenop, maar alles is me uit handen genomen. Er wordt op een snelle, zorgvuldige manier gewerkt. Er wordt met je meegedacht. Maar het belangrijkste was, dat het ontspannen was.


Vincent

2016-04-19 15:53:15

Wij zijn in september 2015 verhuisd binnen Amsterdam met MB verhuisservice. De mannen van MB verhuisservice hebben ons fantastisch goed geholpen. Heel vriendelijk, zeer flexibel en super relaxt. Wij hebben hen dan ook aanbevolen aan vrienden van ons. Kortom zeer tevreden en een absolute aanrader voor iedereen!


C Hoohenkerk

2015-12-22 08:08:44

Ten aanzien van onderstaande klacht heeft MB verhuisservice binnen enkel uren contact met mij opgenomen en een en ander prima opgelost. Een misverstand en een verkeerde berekening waren aanleiding tot mijn ontevredenheid. Maar inmiddels heeft MB verhuisservice een vriendelijk voorstel gedaan. Kortom ik ben een zeer tevreden klant van MB en ik kan anderen het zeker aanraden !


Caroline Hoohenkerk

2015-12-19 20:44:57

Vandaag prima verhuisd door uw medewerker, aardig en meehelpend! Helaas is de afrekening een grote tegenvaller en zelfs dan gewoon verkeerd berekend en ik voel me opgelicht. Ik dacht en heb de bevestiging per email de 35€ per uur service. Vandaag was de verhuizer er keurig om 10.00 uur en het werk was klaar om 15.30 uur, dus minder dan 6 uur. Ik denk te betalen 6x 35 € ( afgerond naar boven voor de goede service, immers 5,5 uur) en nog 10 € fooi is totaal 220 € . Helaas zei de verhuisman, nee er komt ook nog btw bij en het totaal is 295 €. Verbouwereerd heb ik alles betaald, echter het klopt voor geen meter. Nergens staat dat het tarief van 35 € per uur exclusief btw is, overeengekomen is alleen de uren vanaf aankomst bij de woning en vertrek bij de nieuwe woning, dud 5,5 uur. Overigens isBTW over 210 € slechts ca. 43 €, maar ik heb geen enkele offuciele rekening of nita gekregen. Kortom ik voel me belazerd. Met vriendelijke groet,


Zara

2015-11-06 20:00:48

Afgelopen zaterdag heeft Hakan van MB Verhuisservice geholpen om mijn spullen te verhuizen van Zoetermeer naar een opslagruimte in Alkmaar. Ik ben tevreden en zal in de toekomst, als de gelegenheid zich voordoet, zeker nog eens gebruikmaken van MB Verhuisservice. Flexibel, goede kwaliteit en voor zover ik kon vinden de goedkoopste in Amsterdam. Hakan ging voorzichtig met de spullen om en zorgde ervoor dat ik een mooie box in de opslagruimte kreeg en hij zorgde er ook nog eens voor dat de opslagruimte optimaal werd benut door de spullen slim in te richten. Zeker een aanrader!


Leonie en Marc

2015-09-16 11:30:16

Geweldige service, snelle, keurige en harde werkers. Mega vriendelijke mensen. Als we ooit weer verhuizers nodig hebben bellen we sowieso MB!


Joke

2015-09-11 21:15:44

Vandaag meubels laten verhuizen door jullie. Zeer tevreden! Aardige mannen die zonder iets te beschadigen alles overgebracht hebben. Super bedankt!


Linda

2015-09-04 11:39:18

Gisteren mijn bed laten verhuizen Door Sadi en zijn assistent. Snel en professioneel verlopen. Dank mannen! Volgende verhuizing weet ik jullie weer te vinden:) Succes in de toekomst en ik raad jullie bij iedereen aan.


Jasper

2015-08-31 17:02:06

Vrijdag zijn wij verhuisd door jullie, en dat is super gegaan. Bedankt voor alles!


2015-08-29 19:05:00




Cornelia

2015-08-26 21:51:30

Alweer een jaar geleden verhuisd door Sadi en z'n mannen en de service was top! Vriendelijke kerels, voorzichtig met mijn spullen, snel en bovendien was de verhuizing nog eens gezellig ook nog. Wat wil je nog meer voor zo'n goedkope prijs :-) Net ook weer aangeraden aan m'n buurman die wil verhuizen! Nogmaals dank voor alles.


Soniyah shalinie

2015-07-27 15:12:27

Topservice! Snel, erg netjes en profesioneel!


Cécile

2015-07-16 13:54:11

*Ik ben echt tevreden over dit verhuisbedrijf: zeer vriendelijke, frisse, sterke jongens, goed georganiseerd, behulpzaam en netjes met de spullen, gezellig in de omgang. En dit alles voor een heel mooi tarief. Ik zou deze jongens iedereen durven aanraden. Nogmaals dank en succes met jullie bedrijf!


Ger en Ria

2015-07-15 08:30:50

Wij zijn zeer tevreden, alles verliep vlekkeloos en goed georganiseerd van Zaandijk naar Oudkarspel! Niets was deze mannen te dol! Tevens goed betaalbaar! Mannen..... BEDANKT!


2015-07-14 17:55:54




John en Robin

2015-06-30 04:19:35

op korte termijn een afspraak gemaakt om van Amsterdam naar Den Haag te verhuizen. Grote stress maar door Sadi die extra nog ff langskwam om alle huisraad te bekijken en ons gerust te stellen hebben we een vlotte verhuis gehad een echte aanrader Sari is een genttelman erg goed en correct bedankt voor de service Mvg john


de Wijs

2014-12-20 15:28:07

Op zeer korte termijn een afspraak gemaakt: verhuizen van meubels en een bed van Ede naar Amsterdam op een zaterdag... Meer dan tevreden. Professionele snelle vriendelijke werkers voor een meer dan schappelijke prijs. Een echte aanrader.


Claudia N.

2014-10-29 02:39:03

Ik ben zeer tevreden. Het verhuizen ging erg snel. De spullen waren snel uit mijn kamer gehaald en de medewerkers werkten goed en professioneel. Bovendien is het ook nog eens betaalbaar! Wij zullen zeker nog eens gebruikmaken van uw diensten.


Geraldine

2014-10-25 17:06:47

Top verhuisservice,betaalbaar ,netjes en snel. Nogmaals bedankt .


Van Zanten

2014-10-13 17:57:02

Top bedrijf. Gezellige sterke heren. Bedankt heren.


Leeuw

2014-08-13 20:07:09

Goede service voor een goed betaalbare prijs. Zeker tevreden


Maike

2014-07-27 00:12:03

Vandaag een mini vleugel laten vervoeren door deze verhuizers. Zeer tevreden


Silva

2014-07-17 01:18:42

Ik ben last minute zeer goed geholpen door deze heren. Een zekere aanrader


Keizer

2014-07-01 11:59:57

Ben enorm blij met de service van deze heren. Een echte aanrader


Sandra

2014-04-27 09:05:27

In juni 2013 heb ik een spoedverhuizing geregeld via Eersteklas BV. De zondag verhuizing was geen probleem, perfecte service en een enorme hulp geweest voor ons! topkwaliteit en zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Aanrader voor iedereen! Sadi bedankt!


Rootsmann

2014-03-17 19:49:18

Zeecontainer gelost in ons magazijn. Er is nauwkeurig gewerkt. Heel tevreden!


Nely van Schilt

2014-03-02 11:03:04

Superlatieven te kort! Spoedverhuizing en binnen een half uur alles geregeld! Nette leuke en vlotte kerels die zich de naad uit de broek gewerkt hebben. Helemaal geweldig! Aanrader en wij zullen nooit meer zelf gaan verhuizen, voortaan Sadi en zijn mannen!


Cezmi

2014-02-13 23:40:42

Amsterdamdan Krommenie ye tasindik Yasar kardesimiz tam randevu saatinde geldi ve 3 saat gibi kisa bir zamanda tasinmamizi sagladi cok yardimci oldu kendisine tesekkur ederiz.M.B eersteklas B.V Cok iyi bir sirket herkese tavsiye ediyorum ve islerinde basarilar diliyorum


Silvio

2014-01-21 09:01:24

Gisteren een grote bureau inclusief 3 computers en 12 tft beeldschermen van Amsterdam naar Beverwijk laten demonteren, transporteren en montage op zolderkamer. Dit alles binnen de vooropgestelde tijd en prijs. Klasse jongens. Een vlg x maak ik weer gebruik van jullie diensten


Johnny

2013-12-02 06:08:15

Heb een week voor de geplande verhuizing contact opgenomen met Sadi. Duidelijk en netjes te woord gestaan en concrete afspraken gemaakt welke allemaal zijn nagekomen. Had een reservering gemaakt voor 4 uurtjes echter liep het door eigen toedoen enigszins uit met 2 3 uur. Dit was allemaal geen probleem voor de mannen van Sadi, en ze hebben keurig de volledige inboedel van a naar B verhuisd. Had ze de volgende weekend nog maar is ingehuurd om de oude woning voor oplevering leeg te halen, vloeren/oude kasten etc Ook dit is erg naar tevredenheid uitgevoerd tegen zeer concurrerende prijzen. De prijs kwaliteit verhouding was gewoon super goed.. Erg fijn om zaken gedaan te hebben en bij toekomstige klussen neem ik graag contact met jullie op. Johnny


Elacha

2013-11-29 18:18:05

Top bedrijf! Heb 2x gebruikt gemaakt van de service en beide keren professioneel en vriendelijk geholpen! Eerste keer was matrassen ophalen vanaf IKEA en tweede keer was het verhuizen van een hele inboedel. Ik raad Sadis bedrijf van harte aan als je snel en efficient wil verhuizen of goederen wil vervoeren. Zeker een aanrader dus en overigens is niet alleen Sadi vriendelijk maar ook zijn personeel!


Bob Koning

2013-11-27 20:57:53

Beste lezers, Dit is nu al de derde keer dat ik gebruik van deze service maak. En nog steeds krijg ik de zelfde kwaliteit. Dit zij echte werkers die goed voor hun centjes werken. Dus echte aanraders Groet, Bob Koning


Anne

2013-10-30 15:20:41

Supersnelle topservice van Sadi & zn collega; maandagavond laat gemaild voor een spoedklusje op dinsdagavond (verhuizing bank van Adam West (3-hoog) naar Adam Oost (1-hoog)) en erg tevreden over de manier van werken; uitstekende prijs kwaliteitsverhouding, absolute aanrader!


Arden Tetteroo

2013-08-24 12:21:28

Ik wilde jullie bog bedanken voor jullie hulp. Ben enorm tevreden met jullie. De jongens wisten acht van aanpak en hebben alles volgens onze afspraak gedaan. Mensen die verhuizers zoeken!! MB eersteklas BV is wie jullie nodig hebben. Groeten, Arden Tetteroo


Quincy

2013-08-19 16:22:07

Hallo mensen, Ik ben gisteren verhuisd van Amsterdam naar Leiderdorp ! Met dank aan deze heren van MB eerstekklas :) Zij leveren echte kwaliteit en zijn ook nog eens supersnel.. De geschatte tijd was 6 uur maar deze mannen waren met 5 uur al klaar. Duur zijn ze zeker niet. Vergeleken met meerdere verhuisbedrijven maar MB eersteklas is toch echte de GOEDKOOPSTE en uit ervaring : ook nog eens de BESTE Dus een echte aanrader mensen !!! MB nogmaals bedankt voor de top service ! Groeten, Quincy


Claudia

2013-08-14 16:16:52

De service van Sadi Iz is van grote klasse. Deze man begrijpt zijn klanten, neemt de tijd en de rust om je te helpen en geen moeite is hem teveel om de zaken goed te laten verlopen: gedegen, accuraat, onvermoeibaar, vakkundig, serieus en snel. Ook na de verhuizing wordt nog genformeerd of alles in orde is. Sadi Iz biedt een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Hij regelt het voor je, no matter what, stress is dus niet nodig. Fijne mensen, fijn bedrijf, topteam. Vijf sterren en een dikke tien.


Liza

2013-08-14 07:14:41

Ik moest een tafelblad van 220 x 100 verhuizen binnen Amsterdam. Dit heb ik eerst zelf (met hulp) geprobeerd te doen, maar hij paste niet in de auto. Uiteindelijk kon ik zelf helaas alleen de tafelpoten meenemen. Vervolgens heb ik via MP een beroep gedaan op MB Eersteklas, vrijwel direct kreeg ik een reactie. Ze konden mij meteen de volgende dag komen helpen. Op de dag van de verhuizing, kreeg ik netjes een berichtje dat de heren over 10 minuten op de afhaal bestemming zouden arriveren (zelf was ik niet aanwezig op het afhaaladres). Vervolgens hebben beide heren het tafelblad netjes bij mij afgeleverd en als extra service ook nog even de tafelpoten bevestigd. Ik ben erg tevreden met de service van deze vriendelijke en betrouwbare heren en zou ze dan ook zeer zeker aanbevelen!! Dit laatste zal ik ook zeker doen bij mijn vrienden en familie. MB Eersteklas, nogmaals dank voor de goede service!


Daisy

2013-08-12 15:42:29

Wij hebben een paar keer gebruik gemaakt van hun service! Zijn top jongens, vriendelijk, eerlijk en werken hard!!! En duur zijn ze zeker niet! Dus een absolute aanrader!!


Robert Dijkstra

2013-08-12 08:20:13

Jongens ik wil jullie enorm bedanken voor het harde werk van gisteren. Om 15.00 uur begonnen en om 23.00 uur wisten jullie nog niet van ophouden. Tot 01.00 uur door werken. Dan verdienen jullie zeker een schouderklopje. Jullie zijn dus echte EERSTEKLAS Voortaan weet ik wie ik moet aanraden en bij wie ik zelf altijd terecht moet komen. Nogmaals enorm bedankt en ik hoop diep van mijn hart dat jullie zaken goed loopt. Met vriendelijke groet, Robert Dijkstra


Marleen

2013-08-06 21:30:30

Deze mannen zijn top ! Goede service en zeer vriendelijk :)


Angela

2013-08-06 21:20:55

M.B. eerste klas absolute aanrader! Beslist niet duur, vreselijk harde werkers, gezellige en vriendelijke mensen, gaan door tot alles is opgelost en niets is ze te veel! Kortom PERFECT!! Groetjes Frans, Buppha en Angela