M.B. VERHUISSERVICE

telefoon: 020 - 354 2540

Onze diensten

Elke verhuizing is uniek en elke klant heeft specifieke wensen. We begrijpen deze behoeften en proberen er aan tegemoet te komen. Elk van onze medewerkers zet zich in voor een snelle, positieve verhuiservaring en zorgt ervoor dat aan elk detail aandacht wordt besteed.


Facebook korting verhuizen

Onze ervaring geeft ons de mogelijkheid u een complete verhuisdienst aan te bieden die tegemoet komt aan uw persoonlijke wensen; dat maakt ons een gerespecteerd en vertrouwd verhuisbedrijf. Wij bieden innovatieve, kosteneffectieve oplossingen aan voor individuen, gezinnen, werknemers en bedrijven die verhuizen. Of u nu lokaal of naar het buitenland verhuist, wij hebben de expertise en gespecialiseerde professionele verhuizers die uw verwachtingen zullen overtreffen. Elke verhuizing is weer heel anders. Voordat u van start gaat, kunt u het beste eerst met ons overleggen of uw plan efficiënt is, zodat dure fouten tijdens de verhuizing worden vermeden. Wij plannen uw verhuizing van start tot bestemming, selecteren verhuizers, chauffeurs, vervoerders en lokale bezorgers; alles wat nodig is voor een succesvolle verhuizing.

Binnenland

Reeds meer dan 10 jaar is onze verhuisfirma actief in het uitvoeren van verhuizingen met of zonder ladderliften. Met professionaliteit en zorg voor uw bezittingen wordt elke verhuizing tot een goed einde gebracht. Van studio tot bedrijf, privé en professioneel. Een duidelijke prijsopgave, inclusief BTW, geeft u een exact beeld van de kostprijs. De verhuistijd loopt vanaf aanvang bij u ter plaatse, tijdens het vervoeren en stopt bij afronding op uw nieuwe adres. Van maandag tot zondag aan dezelfde tarieven! (Geldig voor verhuizingen binnen Amsterdam) Wij werken enkel met gespecialiseerde mensen, die ook demontage, montage en verpakking van uw meubelen kunnen verzorgen. We zijn met andere woorden een echt full-service verhuisbedrijf voor een betaalbare prijs !

Buitenland

MB verhuisservice verzorgt verhuizingen voor particulieren en bedrijven naar elke locatie in Europa. Of het nu om de verhuizing van uw inboedel gaat, of om uw machines of kantoorgoederen, MB verhuissevice brengt de goederen op de afgesproken tijd op de afgesproken locatie voor een zeer betaalbare prijs !

Opslag

Niet iedereen is schrijnwerker, en een beschadigd meubel herstellen kost al snel handen vol geld. MB verhuisservice beschermt uw meubels optimaal tijdens de verhuizing of meubelbewaring. Verhuist u niet meteen, of is die tijdelijke woning net iets te klein voor uw meubels? U kunt gebruik maken van onze dienst meubelbewaring en disregard 9 en dit tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Denkt u dat uw meubels te groot zijn of beschadigd zullen worden? MB verhuisservice demonteert uw meubels en monteert ze zonder enige schade terug na de verhuizing. Onze depot voor het opslaan van meubels zijn gelegen in Amsterdam en Landsmeer.